Kategori Arkiv: Cam top

Somxer stikkende smerter i underlivet gravid

somxer stikkende smerter i underlivet gravid

af 24 til 48 timer, hvis: Der er blod eller slim i afføringen Forstoppelsen er langvarig Du oplever et uforklarligt. Både med og uden p-piller. Anmeld Svar Godt skrevet.april 2013. Hvis din kæreste og dig kun bruger p-piller som beskyttelse, så beskytter det kun imod graviditet.

Somxer stikkende smerter i underlivet gravid - Stikkende

Hans højre ben bliver ved med at vokse og blive tungere. Der er nogen kvinder der bliver gravide, selvom de bruger p-piller, så man skal sørge for at være opmærksom på hvordan man skal tage dem. 16:41 #7 Luk Medlem siden  15 startede debatter 143 skrevne indlæg Sidst online Luk Medlem siden  15 startede debatter 143 skrevne indlæg Sidst online Godt skrevet 0 Hmmm. Ved ik om det er ligamentsmerter? blog nr: DIY Med en klat ler DIY. I så fald kan du eventuelt have en graviditet uden for livmoderen. Anmeld Svar Godt skrevet 0 Deltag i debatten Deltag i debatten Anmeld til moderator Nyeste videoer om børn 7-årig lider af sjælden sygdom: Fod større end en fodbold En 7-årig dreng i Indien lider af en meget sjælden sygdom. Brug ikke smertestillende medicin kritikløst, da den forkerte kan slags bare gør det værre. Mavesmerter skyldes som regel en irritabel tyktarm. 13:21 #3 Luk Medlem siden  12 startede debatter 151 skrevne indlæg Online Luk Medlem siden  12 startede debatter 151 skrevne indlæg Online Godt skrevet 0 Nej.

Somxer stikkende smerter i underlivet gravid - De vanligste årsakene

For at afføringen skal passere tarmen med den rette hastighed, kræves det, at tarmindholdet har den rette konsistens. P-piller skal som regel tages meget præcist og hvis man glemmer en p-pille, så er det en god ide at bruge kondom i nogle dage. Har du smerter over hele maven? Din krop er ved at vænne sig til dine p-piller og din krop skal på en måde justeres lidt efter dem. På besøg fra november det lyder som ligamentsmerter Det er ganske normalt og der er mange som har det inklusiv mig selv.

Somxer stikkende smerter i underlivet gravid - Stikken

Jeg har mere indtryk af, det er øverst i skeden/livmodermunden, men det er jo meget svært at afgøre. 16:35 #6 Luk Medlem siden  15 startede debatter 143 skrevne indlæg Sidst online Luk Medlem siden  15 startede debatter 143 skrevne indlæg Sidst online Godt skrevet 0 Jeg har ikke prøvet den stikkende fornemmelse midt i livmoderen som du beskriver men mere ude u siderne. Jeg prøver at svare på dine spørgsmål. Annonce (læs videre nedenfor) Hvad kan jeg selv gøre, hvis jeg har mavesmerter? Jeg synes et eller andet. Med det sagt, så er det rigtig vigtigt at du holder øje med hvordan det føles, sådan at du kan genkende det og at du gør noget ved det, hvis det fortsætter i længere tid. Se flere blogs Se flere blogs Flere indlæg Bedste debatter Nyeste blogindlæg Mor og far med. Man skelner først og fremmest mellem smerter fra mavesækken og smerter fra tarmene. Nej: Hvis smerterne forværres, når du spiser eller drikker, tyder det på smerter fra tarmen. Har du smerter nedadtil mod somxer stikkende smerter i underlivet gravid højre side af maven? Disse råd gælder almindelige mavesmerter, som ikke skyldes en udefra kommende sygdom. Lægen spørger for at finde ud af, om det kunne være underlivet, der giver smerter i maveområdet. Anmeld, svar, godt skrevet.april 2013. 13:25 #4 Luk Medlem siden 14 startede debatter 92 skrevne indlæg Online Luk Medlem siden 14 startede debatter 92 skrevne indlæg Online Godt skrevet 0 Jeg har de sidste 2-3 dage haft utrolig svært ved at sove fordi det føles som om at mit underliv. Kvinder har ægløsning. Så jeg nyder. Der kan også være diarré eller forstoppelse. Du kan få mere ro i sindet, hvis du hører fra din læge hvad dine smerter betyder. Mortilminimøf - Romantisk middag, forældreudgaven Min mand har ikke været hjemme i et par dage så jeg tænkte at vi fredag aften skulle have. Det tyder på at være ved sin ende da Nadia-Shila ikke længere tilgiver sin mor, men holder kun kontakten grundet familie relationen. Jeg håber det gav dig lidt svar, selvom jeg ikke kan fjerne din bekymring helt. I min forrige graviditet var jeg nærmest søsyg og skidt tilpas lige fra day one. Jeg vil umiddelbart sige, at der er stor sansynlighed, for at du har smerter i den ene side, på grund af at du er startet på p-piller. Du skal passe godt på dit underliv og din læge kan hjælpe dig med at forstå hvad der sker, hvis du fortsat har ondt. Jeg mener at have hørt, at kvalmen for de fleste først dukker op omkring uge. Nogle kvinder oplever smerter/sammentrækninger/ømhed i underlivet, i hele underlivet eller blot den ene side, når de har ægløsning. Og selve udspilingen gør ret ondt, også selv om det bare er luft. Hjælper det at spise eller drikke lidt? Under fordøjelsen dannes luft i tarmene. Jeg er. Ja: Det kan være omgangssyge, eller det kan være et tegn på, at maven er gået i stå. somxer stikkende smerter i underlivet gravid

    Flere artikler

0 Kommentar på "Somxer stikkende smerter i underlivet gravid"

Kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *