Kategori Arkiv: Cam top

Jobbintervju tips negative sider steinkjer

jobbintervju tips negative sider steinkjer

jobben er det jo et fett om det var sant eller ikke. Er også elendige svar. Mange yrker krever at du faktisk er flink til å omgå spørsmål/sannheter). Men i den sammenhengen dette ofte fortelles i så blir det noe positivt. En gammel taktikk er å fortelle om negative sider som ikke er negative, det vil.eks "av og til anstrenger jeg meg for mye" eller "jeg kan ha tendenser til å være over-achiever" eller "tidligere arbeidskollegaer mener jeg må ha noen store defekter fordi.

Jobbintervju: Jobbintervju tips negative sider steinkjer

Leie hytte strømstad narvik 146
Norge bilder hvordan ha samleie video Folk sier at deres negative side er at "de er sta "de kan fort bli ensporet". Har nå fått jobbtilbud ved alle intervjuene jeg har vært på, så det har nå hverfall ikke skremt. Men nå kjenner jeg at jeg blir provosert selv, for både skråsikkerheten, tonen, og kunnskapen bak de tidligere innleggene. Jo mer kontroversielle trekk du har, jo viktigere er dette. Jeg prøver ikke å vri mine negative sider om til noe positivt, det syns jeg bare blir for dumt.
jobbintervju tips negative sider steinkjer Callgirl stavanger sex med læreren
Kontakt thai airways deutschland harstad 96
jobbintervju tips negative sider steinkjer I så måte svarer man jo egentlig ikke på spørsmålet, men vrir seg rundt dette. For det er jeg. For meg er det det samme som å si "jeg er for feig til å fortelle om mine negative sider og velger heller et oppbrukt svar.".
Jeg sier også at dette er noe jeg jobber mye med, og at jeg sørger for å ikke la det komme i veien i jobbsituasjoner (jobber i butikk). Jeg pleier å si at jeg er litt for forsiktig til å begynne med, at jeg er typen som tar litt tid før jeg bli varm i skjorta på en måte. Jobben deles ikke ut til den som kan sette ny rekord i utbrodering av negative egenskaper. Dessverre er dette litt for gjennomsiktig, så det er bedre å tenke seg ut på forhånd en svakhet som høres autentisk ut, lat som du tenker litt under intervjuet, og la gjerne feilen være slik at den høres sympatisk. Jeg bruker å skrive mye tull på nettet, for jeg storkoser meg når jeg ser folk hisse seg opp over småting- går det an? Det de gjør er å ta et negativt ord og putte det inn i en positivt sammenheng. Ord kan tolkes forskjellig etter hvilken sammenheng/kontekst den står.

Jobbintervju tips negative sider steinkjer - Karriere

Svar som "jeg er sta "jeg er utålmodig".l. Det er aldri noen fordel å skravle om pillemisbruket ditt, nevroser og psykopatiske trekk ved et jobbintervju. Jeg sier også at jeg egentlig er for beskjeden og innadvendt/sjenert, er elendig i smalltalk eller noe sånt. Jeg tror det ikke er en eneste person på et jobbintervju som tørr å omtale seg negativt på en måte som lar det ligge igjen et negativt inntrykk. Og hvis et sånt spørsmål dreier seg om selvinsikt, så er det merkelig at så få folk virkelig tørr å tråkke ut i grøten og virkelig fortelle noe negativt. For det kan jo vise at du har en diplomat i deg. I så måte får jo ikke arbeidsgiver plusser å veie opp mot minuser når han/hun skal evaluere i ettertid. For når du er på et jobbintervju er du i salgsposisjon. Dersom du er en veldig rund person, så kan du bruke dette som noe negativt: noen mener jeg viser litt for lite aggressivitet, at jeg er litt for diplomatisk. jobbintervju tips negative sider steinkjer

    Flere artikler

0 Kommentar på "Jobbintervju tips negative sider steinkjer"

Kommentar

E-postadressen blir ikke publisert. Obligatoriske felt er merket *